Млада бургазлийка опита да сложи край на живота си

0
Тя е скочила от петия етаж на блок
Тя е скочила от петия етаж на блок Снимка: Флагман.бг

Най-светлият християнският празник Великден в Бургас се превърна в черен ден за още едно семейство

Дете почина след падане от тераса в Бургас

Млада бургазлийка се опита да сложи край на живота си, след като е скочила от петия етаж на апартамент, намиращ се на ул. „Странджа“ 32, съобщи Флагман.бг.

Инцидентът е станал преди около половин час. „Чу се силен писък. Не разбрах какво се случва. Само видях как тялото на момиче, може би около 20-25-годишно, лежи на земята. Дойде линейка и я откараха. Мисля, че беше жива.“, казаха свидетели от близкия хранителен магазин.

Мястото на улица „Странджа“ е отцепено. По плочките се вижда огромна локва кръв, както и слънчеви очила. Все още не е ясна причината бургазлийката да сложи край на живота си по този нелеп начин.

Местният сайт все още няма информация какво е състоянието ѝ.

Припомняме ви, че по-рано днес 9-годишно момченце, със синдром на Даун загуби живота си след падане от петия етаж на блок 50 на ул. „Христо Ботев“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари