Млад мъж е пострадал при челния удар край Червена вода

3
В инцидента са участвали три автомобила
В инцидента са участвали три автомобила Снимка: Кадър Русе Медиа

Млад мъж пострада след челен удар между два автомобила на изхода на село Червена вода, в посока Русе

Инцидентът е станал малко преди 13 часа днес на разклона за село Николово.

По първоначална информация автомобилът с разградска регистрация, управляван от 24-годишна жена пътувал от Николово, в посока Червена вода. Навлязла в кръстовището, но срещу нея, в посока Русе, се движила кола с варненска регистрация. Шофьорът намалил, но в това време водачът зад него предприел изпреварване, информира БНТ.

Ударил челно колата на жената. На място пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. След преглед на място, в русенската болница е откаран само мъжът. Жената и водачът на третия автомобил не са сериозно пострадали.

Пред екипа на телевизията, тя разказа, че отивала при родителите си в село Семерджиево. Имала шофьорска книжка от две години и често минавала по този път.

Причините за инцидента се изясняват. Движението в района се регулира от служители на Пътна полиция. Пропускат се само автомобили. Наложи се няколко камиона и един автобус да изчакат, за да бъде почистено пътното платно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Някой си...
    Доколкото разбрах голфа е намалил, за да даде път на пасата, но някво БМВ изпреварва на непрекъсната линия с несъобразена скорост понеже там ограничението е 50кмч. Тоя с Бмв-то решил да се направи на голямата работа и ето резултата...
  • 1
    2
    Малоумници!
    Причините: 1. кола - жена зад волана; 2. кола - кола с рег.табела "РР"; 3. кола - джигит.
  • 7
    1
    Според мен...
    Водачът на БМВ-то може и да е изпреварвал голфа на непрекъсната линия, но със сигурност вината е на водачката на пасата, която им е отнела предимството, за да мине по-бързо, преди тях.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари