Мъж пострада при катастрофата край "Джъмбо"

1
Шофьор на лек автомобил навлезе в насрещното движение и се заби в микробус
Шофьор на лек автомобил навлезе в насрещното движение и се заби в микробус Видео: Русе Медиа

Шофьор на лек автомобил навлезе в насрещното движение и се заби в микробус

Челен удар на кръстовището на „Джъмбо“ в Русе изпрати един човек в болница.

Инцидентът е станал около 7:30 часа сутринта. Товарен микробус на верига сладкарници се е движил в посока изход от Русе и е трябвало да направи ляв завой към село Червена вода.

Водачът на микробуса е бил в лентата си за предприемане на маневрата и е изчаквал останалите автомобили, които са с предимство. В този момент челно в него се е врязал лек автомобил „Хонда“, идващ от Разград, който е изпуснал управлението и е навлязъл в насрещното, информира Русе Медиа.

Шофьорът на микробуса сподели, че твърде много се е уплашил от случилото се и си спомня единствено, че от същата посока са идвали няколко автомобила. Все още изясняват причините защо водачът на "Хонда"-та – млад мъж, е навлязъл в насрещното движение. Той е откаран в болница от екип на Спешна помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    erlgw
    Дали въпросният е "изпуснал" управлението или се е изтарикатил да изпреварва през лентата за ляв завой на насрещно идващите? Ще се учудите колко често се случва това точно там.
  • 18
    2
    1234
    Едно импровизирано кръгово ще реши проблема. Пример от Румъния. Макар, че за мен проблемът е липсата на контрол ( има ограничение 60км/ч на главния път) и липса на опит от страна на водачите. Една камера за скорост ще свърши работа. За нула време ще се избие инвестицията.
  • 6
    1
    Курамиянко
    Кога ще сложат едни светофари там и катастрофите ще срат?! Ден през ден има произшествия там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари