Митничари спипаха половин тон секс стимуланти, обявени за течен сапун

0

Препаратите са открити в товарен автомобил, управляван от български гражданин

При физическа проверка на товарен автомобил митническите инспектори са установили контрабанден превоз на 22 кашона (1903 кутии) препарати за полова мощ с общо тегло 450 кг., съобщиха от Агенция „Митници“. 

На 15 ноември около 22 ч. в района на ГКПП „Дунав мост 2 Видин-Калафат“ е спрян за проверка излизащ от страната товарен автомобил, управляван от български гражданин. Превозното средство се е движело с групажна стока от България за Германия.

Митничарите са установили вместо обявения течен сапун две обвити във фолио палета със сексуални стимуланти от Турция и Малайзия.

Препаратите са задържани. По случая предстои да бъде извършена последваща проверка за установяване на статута на стоката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Име
    Ехаа, тия сега ще има да опитват от това - онова..жалко че няма емотки тука, щях да сложа "много смях" или нещо подобно...Хубаво е, че има и такива новини, та да се поразвеселим малко.
  • 4
    1
    Курамиянко
    Сега органа ша тества върху органа.... Ххахахахааа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари