Митничари откриха близо 3000 кутии с цигари, укрити в микробус на "Дунав мост"

0

Проверката е извършена на 28 февруари

При митническа проверка на пътнически микробус служителите от сектор „Борба с наркотрафика - Русе“ в ТД Митница Русе установиха тайник с 2866 кутии цигари с български акцизен бандерол.

На 28.02.2023 г. в района на ГКПП Дунав мост - Русе е спрян за проверка пътнически микробус с водач и придружител с българско гражданство, пътуващи за Западна Европа. При извършения контрол митническите служители установяват тайник, съдържащ 2866 кутии (общо 57 320 къса) цигари с български акцизен бандерол без необходимите документи по Закона за акцизите и данъчните складове, съобщиха от Агенция Митници.

За случая са съставени два акта за установяване на административни нарушения на едно от лицата – за нелегалните цигари и за тайника.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Али
    Исках да напиша че цигарите се връщат понеже са с валиден български бандерол
  • 4
    1
    Али
    Защо не пишете че циганите се връщат на лицето и че се хващат само тези които не си плащат,от нашите в Цар Калоян има два микробуса които пътуват редовно и са на абонатент при бате А.на Д.мост Русе
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари