Митничари откриха 125 000 паунда, нелегално пренасяни през ГКПП "Оряхово"

0
На нарушителя е съставен акт за установяване на административно нарушение
На нарушителя е съставен акт за установяване на административно нарушение Снимка: Агенция Митници

На нарушителя е съставен акт за установяване на административно нарушение

Недекларирани близо 125 000 британски паунда и 2800 евро откриха митническите служители на МП Оряхово при проверка на товарна композиция с хладилно ремарке, пътуваща от Германия за Ирак през България.

На 30.10.2022 г. около 04:15 ч. на ГКПП Ферибот Оряхово, след извършен анализ на риска, митническите служители селектират превозното средство за щателна проверка, при която в шофьорската кабина в естествени кухини над горното легло са открити множество пачки с банкноти с номинал от 5,10, 20 и 50 британски паунда и 5,10, 20 и 50 евро. Намерената недекларирана валута е 124 980 британски паунда и 2800 евро с обща левова равностойност в размер на 286 463 лева, съобщиха от Агенция Митници.

На нарушителя е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари