Министърът на енергетиката: България може да се раздели с руския газ

0
Предишните управляващи се опитват да си приписват заслуги за трасета, строени през 70-те, смята Александър Николов
Предишните управляващи се опитват да си приписват заслуги за трасета, строени през 70-те, смята Александър Николов Снимка: Кадър bTV

България може да се раздели с руския газ, смята министърът на енергетиката Александър Николов

Оттук нататък планирането на ниво Европейска комисия за югоизточен регион е много важно от гледна точка на обем и съответно по-добра цена. Засега с реални данни, дългосрочно с инфраструктурата, която е около нас, Турция и Гърция, това е възможно“, обясни той в предаването „Защо, господин министър?“ по bTV.

По думите му има тръби, по които алтернативни доставчици да ни доставят природния газ. „Има възможности, особено с новите проекти, които се случват в Александруполис и и с гръцката връзка“, отбеляза министърът на енергетиката.

Според него обаче предишните управляващи се опитват да си приписват заслуги за трасета, които са строени през 70-те години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Бай Чеп
    Да, Чалгарко, можем да се разделим с многонеща! И с торовите заводи можем да се разделим, дядо ти на село да не е торил навремето с троен суперфосфат! Ще торим с чалгарски фъшкии!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари