Мини Мис и Мистър Бъзън

1

Вчера, 11 юли 2015г., кметът Пламен Стоилов откри новоизградената детска площадка в село Бъзън, финансирана по програма „Малки населени места” на Община Русе.     

На събитието присъстваха народният представител Пламен Нунев, както и кметове от близките села и стотици жители на Бъзън.

Г-н Стоилов поздрави присъстващите и заяви пълната си подкрепа за работата на кмета на Бъзън – г-жа Василена Цанкова и преди всичко за усилията й да задържи децата и младите хора в селото. Също така той подчерта ангажимента на общинската администрация за още по-мащабни инфраструктурни проекти в малките населени места през следващите години.

След като новото съоръжение беше официално открито, програмата продължи с конкурс за деца „Мини Мис и Мистър Бъзън”, в който участие взеха малчугани от всички възрастови групи – от 2-годишни до тийнейджъри.

Вечерта се състоя и благотворителен концерт с участието на Тони Димитрова и Део. Събитието беше част от иницираната от жителите на село Бъзън кампания за възстановяване на собствеността върху училището в селото и последващото му превръщане в културен и образователен център.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари