Микробус се заби в ТИР на АМ "Тракия"

0
Двама души са в болница
Двама души са в болница Снимка: I see you KAT – магистрала Тракия / архив

Няма данни за употреба на алкохол от двамата шофьори

Тежка катастрофа между микробус и ТИР затруднява движението по магистрала "Тракия" край Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента, който е станал в участъка между Държавно горско стопанство "Чикерица" и Шишманци в посока Бургас, е получен в 14.36 ч.

По предварителни данни микробусът се блъснал в задната част на тежкотоварния камион. В болница за оказване на спешна медицинска помощ са откарани двама пътници от буса, които са на 24 и 38 години. Бусът е управляван от 28-годишен мъж, а камионът - от 54-годишен.

Предстои катастрофиралите МПС да бъдат изтеглени в аварийната лента. На място са полицейски служители и регулират движението. Водачите да преминават с повишено внимание в зоната на произшествието.

Няма данни за употреба на алкохол от двамата шофьори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари