Михаил Миков: Като викат Нинова в прокуратурата, ще иде!

0
Миков нарече "тъжна история" реакцията на Нинова
Миков нарече "тъжна история" реакцията на Нинова

Миков нарече "тъжна история" реакцията на Нинова

Бившия председател на БСП и бивш шеф на парламента Михаил Миков гостува в предаване „Денят на живо с Наделина Анева” по NOVA.

Той коментира новината от днес, че лидерът на левицата Корнелия Нинова е била извикана на разпит в прокуратурата. „Тя да не е свещена крава? Като я викат в прокуратурата, и мен са ме викали – отиваш. Какво толкова, такава драма”, каза Миков.

Той обясни реакцията на БСП с резултатите им от предсрочния парламентарен вот. „Леко фарсов елемент има в това. Чак пресконференция. В нощта на изборите няма да излезеш на пресконференция, а сега, защото прокуратурата поискала някакви документи, пресконференция и късане на ризи. Тъжна история”, отсече бившият председател на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари