Участник в ''Стани богат'' ще отвори въпрос за 100 000 лева днес

3
От bTV упорито крият дали Любомир Лазаров е спечелил сумата
От bTV упорито крият дали Любомир Лазаров е спечелил сумата Снимка: Фейсбук

От bTV упорито крият дали той е спечелил сумата

Въпрос за 100 000 лева ще отвори днес участникът в "Стани богат" Любомир Лазаров.

От bTV упорито крият дали той е спечелил сумата.

Едва за трети път в историята на предаването у нас участник стига до последния въпрос.

Да разказвам или направо да кажа верния отговор?“, с хладнокръвие и увереност пита забележителният участник на един от последните въпроси, пише OFF News.

Това е исторически момент, дай да те прегърна!“, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие радостта си при всеки следващ светнал в зелено отговор.

Удивителното в “Стани богат” е да наблюдаваш как участниците си доказват, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм как знанията им се материализират и колко щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от малкото останали места, където да си умен е готино!”, коментира водещият на играта.

Участникът е вече пенсиониран журналист. Работил е в БНР и в няколко вестника.

Той ще демонстрира завидни познания, умело използване на жокерите, невероятно спокойствие и премерен риск, ще бъде аплодиран в публиката от своята съпруга и един от внуците си, разкриват от телевизията. След края на своето участие той дори ще се просълзи, но това ще се случи едва когато чува от съпругата си емоционалното признание, че е играл страхотно и колко много се гордее тя с него.

До този момент в „Стани богат“ само двама участници са стигали до последния въпрос, като само единият успява да отговори правилно. Това се случи, когато то се излъчваше по Нова телевизия, но заради скандал сумата не бе изплатена. Асен Ангелов - баща на актрисата и журналист Искра Ангелова - спечели наградата, но тя не му бе изплатена, защото по това време Искра Ангелова работеше в същата телевизия. Това е в разрез с правилата на играта, прецениха тогава продуцентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    daskal
    Потресаващо е, че въпросът за 30-хиляди лева бе какво държи в дясната си ръка Статуята на свободата. И той използва жокер, за да отговори!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари