Методи Андреев: Делян Пеевски е отстранен от изборите, заради натиск от САЩ

0
Владислав Горанов и Менда Стоянова са оттеглени, заради обвинения на хазартния бос Васил Божков, предположи бившия шеф на Комисията по досиетата
Владислав Горанов и Менда Стоянова са оттеглени, заради обвинения на хазартния бос Васил Божков, предположи бившия шеф на Комисията по досиетата Видео: TV+

Владислав Горанов и Менда Стоянова са оттеглени, заради обвинения на хазартния бос Васил Божков

"Не е случайно оттеглянето от листите на ГЕРБ на бившия финансов министър Владислав Горанов и Менда Стоянова и е напълно възможно това да е свързано с твърденията на Васил Божков, че чрез тях е заплащал такса „спокойствие“ за хазартния си бизнес". Това заяви бившият народен представител и шеф на Комисията по досиетата - Методи Андреев, в предаването "Денят с В. Дремджиев" по ТВ+ и ТВ1, цитиран от Факти.

"Не е случайно и внезапното оттегляне на Делян Пеевски от листите на ДПС, независимо, че допреди седмица функционерите там се надпреварваха да го хвалят, колко е незаменим и имаше десетки номинации.

Очевидно е, че това се случва под външен натиск, и то от съвсем прясно събитие, като възможната хипотеза е, че това е пряко следствие от приключващото в САЩ дело по закона „РИКО". Иначе казано, нека допуснем, че Пеевски е осъден по това дело и какъв скандал би последвал за ДПС, ако междувременно е избран за депутат – сваляне на имунитет, обяснения, как се е забъркал в твърдяна измама за стотици милиони и пр.", коментира Андреев.

"За да променим всичко това, българските граждани трябва да сме активни и да гласуваме на 4 април против статуквото, тъй като иначе е налице реална опасност ГЕРБ и „патериците“ им да си осигурят с минимум гласове ново мнозинство в бъдещия парламент и да продължи още от същото. Затова: търсете своя кандидат в листите и гласувайте преференциално за него. Не позволявайте да вземат връх внушенията, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува! И накрая една прогноза: „Групата за натиск“ ще има свои представители в следващия парламент (кандидати от нея са Мартин Димитров и адв. Петър Славов)", заяви още бившият народен представител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари