Методи Андреев: Борисов предлага правителство шменти-капели

1
Борисов махна Плевнелиев, защото Путин поиска това
Борисов махна Плевнелиев, защото Путин поиска това

Борисов махна Плевнелиев, защото Путин поиска това

Трябва да е ясно, че това, което Борисов предлага, е едно правителство шменти-капели, чиято единствена цел е да не се сблъска лично с Наказателния кодекс заради корупцията на управлението си. Всеки, който влезе в такава конструкция, трябва да знае, че е корумпиран и ще плати политическата цена за този ход, който ще бъде използван от ГЕРБ. Това заяви Методи Андреев ТВ+ и ТВ1 с водещ Веселин Дремджиев.

"Борисовата евроатлантичност е фалшива - той махна Плевнелиев защото Путин поиска това, нека да обясни как ще прави това с Янев и неговия партньор Румен Петков. Трябва да е ясно, че в ДБ и ПП има проблеми, които ако не решат и не създадат широка антикорупционна гражданска платформа с евроатлантическа априорна същност, нищо повече от сегашния резултат не могат да очакват", посочи Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Мдааа, много истини на едно място
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари