Медицинска сестра в детска градина удря и обижда 2-годишни деца

1
Сигнал за лошо отношение в столична детска градина
Сигнал за лошо отношение в столична детска градина

Сигнал за лошо отношение в столична детска градина

Сигнал за лошо отношение към деца в 131-а детска градина „Флора”. Служител в заведението твърди, че медицинската сестра там бута и обижда 2-годишните.

„На 11 октомври ми беше първият работен ден. В 13:00 ч., когато децата си легнаха, си тръгнах по свое желание. Отношението на медицинската сестра не е нормално. Побутваше децата, обиждаше ги. Позволи си да удари едно от тях. Хранеше ги на сила, защото не трябвало да се изхвърля храна. Казах ѝ, че това не е редно и тя ми се извини. Директорката не беше на работа, имаше заместник. Обясних какво съм видяла и ѝ казах, че исках да напусна. Директорката ми предложи да ме премести в друга група, но отказах”, разказа жената, подала сигнала.

По думите ѝ в градината няма топла вода, а гърнетата на децата са в лошо състояние.

От Районната община съобщиха, че е започнала проверка по случая.

„Поискани са писмени обяснения на всички служители. Децата са спокойни, ежедневно влизам в групата. Няма място за притеснение. Относно водата, тя е топла, но не гореща, защото сме на слънчеви колектори. До момента не са постъпвали оплаквания от родители .Г-жа Славкова е изключително мила и спазва всички правила”, обясни Камелия Котева, цитирана от NOVA.

Родители защитиха управата на градината и коментираха, че досега не е имало подобни проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    7
    да
    Вярно е, децата на родителите расли през 90те със слави и прочее чалги са много прости (както и родителите).
  • -3
    6
    до 5
    Някой ден ще си спомниш за този чат, сигурен съм.
  • 3
    5
    Възмутен
    До Лора, която не си Лора. Патология , както казах, доста изявена. Вече твърдиш, че всички деца са кретени. Бумерангът при теб, отдавна се е върнал, ефектът е налице.
  • 0
    4
    до възмутен
    Не съм Лора, но ще отговоря. Разходете се по улиците, положението при децата е трагично. Две годишни хлапета карат тротинетки като невменяеми, дори не се сещат да се опитат да заобиколят хората по улиците, то и никой не им казва, че трябва да го направят. Крещят като ненормални, никой не им обръща внимание, родителите се правят, че това поведение е най-нормалното. И да - кретенчета са - и на две и на дванадесет. Никакво възпитание. Погледнете действителността, повечето деца са като диваци, но Вие си затваряйте очите пред очевидното. Ще се върне при Вас като бумеранг
  • 4
    3
    Възмутен
    Лора има нещо изначално сбъркано у теб. Какъвто и да е поводът, да наречеш две годишно дете - кретенче, от което нищо не става, показва някаква патология.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари