Медицинска сестра спаси бебе от задушаване на улицата

3
Анелия Недева е наградена за добрината
Анелия Недева е наградена за добрината Видео: NOVA

Анелия Недева е наградена за добрината

Медицинска сестра от детска ясла спаси бебе от задушаване на улицата в Ловеч. Случаят е станал преди почти две седмици, но от скромност дамата не е искала да се шуми около нея. Вчера обаче тя е наградена и този инцидент добива публичност.

„На 12-и отидох за пратка до куриерска фирма. Една майка с количка чакаше пред мен. Изведнъж майката започна да вика детето по име. Веднага отидох при тях и установих, че то стои безжизнено. Махнах биберона, детето не дишаше. Наведох се и започнах изкуствено дишане. Обадих се на 112, след като го стабилизирах. След това детето отново спря да диша и направих същото. Всичко това се случи за няколко минути. Още на същия ден потърсих информация дали детето е постъпило в болница. Разбрах, че е прието с вирусна инфекция и висока температура. Вече е изписано и е добре”, разказа медицинската сестра Анелия Недева в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари