Мъже ринат луди пари да ги мачка 120-килограмова амазонка

0

Mъже плащат луди пари на 2-метровата амазонка Аманда да ги мачка или да ги смазва под тежестта на пищното си тяло, съобщава Daily Mirror, цитиран от "Пик". Дамата тежи 120 килограма и притежава изключително голям бюст - размерите на чашките на сутиена й е 44DD.

Практикуващата в Лас Вегас жена е голям хит и услугите й са много търсени. Нейни клиенти държат да бъдат мачкани, изстискани, тръшкани или просто да си полежат, смазани от впечатляващия й бюст.

Само веднъж Аманда Соул не откликнала на желанието на свой клиент. Той бил безнадеждно болен и пожелал пищната дама да го смачка до смърт.

Други мъже, които търсят услугите й, просто си плащат, за да дефилират публично с впечатляващо едра жена. Досущ като митичните амазонки, госпожица Соул е впечатляваща жена и доминира над повечето си клиенти. Тя има 6 хиляди последователи в страницата си във Facebook, където се описва като "амазонка по ръст и тегло и богиня по рождение".

Въпреки естеството на нейната работа Аманда се кълне, че никога нищо сексуално не се случва между нея и клиентите й, допълва БТА.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари