Лисица отиде на ресторант в Благоевград

1

Броени дни след финала на сагата с вълчицата Лупи, която изчезна от благоевградския зоопарк, нова история с диво животно пак в Благоевград.

Този път героинята е лисица, която слязла от гората и се разходила сред клиентите на заведение снощи. Кадрите как лисица пристига на ресторант изпратил зрител на bTV.

Клиентите на ресторанта забелязали лисицата, която надничала през вратата. Вместо да се уплаши, животното влязло в двора и се разходило между масите. Дори похапнало от храната, явно почерпена от останалите гости в заведението.

Зрителят, изпратил снимките твърди, че това не е единственото диво животно, което се разхожда в и около областния град. Виждал и диви прасета, тичащи по крайградската алея.

Появяването в ресторант обаче може да не завърши добре за Кума Лиса. Агенцията по безопасност на храните й вдигна мерника. Животното, което се разхождаше между хората и предизвика умилението им, вероятно е болно от бяс, зави д-р Първан Дангов, предаде struma.com.

Освен това проверка установила, че хората от заведението са информирали многократно пожарна, полиция и община с искане хищникът да бъде заловен, но безуспешно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари