Мъжът на Сашка Васева: Чакам я да прогледне!

1
Има голямо подобрение в здравословното ѝ състояние, но все още вижда само силуети, сподели Христо Бакърджиев
Има голямо подобрение в здравословното ѝ състояние, но все още вижда само силуети, сподели Христо Бакърджиев Снимка: Facebook

Има голямо подобрение в здравословното ѝ състояние, но все още вижда само силуети, сподели Христо Бакърджиев

"Чакам жена ми Сашка Васева да прогледне! Надявам се на чудо и това да стане по-скоро. Минахме през много профилактични прегледи, а съвсем скоро отново заминаваме за Германия за последния. Има голямо подобрение в здравословното ѝ състояние, но все още вижда само силуети. Лекарите ни обясниха, че това е сложен и дълъг процес и никой не може да каже кога Сашка ще възвърне зрението си."

Това сподели пред България Днес Христо Бакърджиев, съпруг на Дупнишката Мадона. Емоционалните му думи са по повод тежката операция, която преживя Сашка заради тумор в мозъка. Вследствие на образуванието фолклегендата напълно ослепява и губи всякаква надежда отново да прогледне.

След животоспасяващата интервенция в Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват тумор от главата ѝ, голям колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.

"Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент", категоричен е Бакърджиев.

Христо разказа, че влага всички сили и се опитва да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре, за да се излекува по-бързо.

"Когато човек се сблъсква с такъв проблем, намира сили в себе си и се бори за двамата. Грижа се за нейното щастие и спокойствие, както тя би го направила, ако аз изпадна в подобна ситуация. Никой не е застрахован, но нещата са по-лесни, когато сте двама", сподели любящият съпруг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари