Мъжът, който наби журналисти във Ветово: Мислех, че нападат баба ми

0
Снимка: Бряг

Нападателите на двамата журналисти, които пострадаха при опит да проведат разследване във връзка с телефонните измами във Ветово, ще бъдат санкционирани по Указа за борба с дребното хулиганство.

Във връзка с нападението над Росен Цветков и Любен Кацаров има задържан един мъж. Срещу него са повдигнати обвинения за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда.

По случая са проведени множество следствени действия, но разследването продължава. По отношение на други две лица, които са участвали в инцидента с журналистите, са изготвени актове за установяване на административно нарушение от органите на ОДМВР-Русе, като материалите по преписката са внесени за разглеждане в Районен съд – Русе по реда на Указа за борба с дребното хулиганство.

Деянието на задържания мъж е извършено в изпитателния срок на условното му наказание за каране след употреба на алкохол. Росен обясни в съда, че помислил, че нападат баба му и затова скочил на бой, не разбрал, че са журналисти. Когато видял камерата, вече било късно.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари