Мъж загина при верижна катастрофа на пътя Велико Търново - Русе

2

Спътничка на жертвата е тежко ранена при сблъсъка на три автомобила край село Крушето

Мъж загина, а негова спътничка е тежко ранена при верижна катастрофа в събота вечерта на пътя Русе - Велико Търново. Кървавият инцидент е станал около 21 часа на 30 октомври в близост до разклона за горнооряховското село Крушето, пише вестник Борба.

По информация на Нова телевизия загиналите са двама, а трима са ранени.

В злополучната вечер са се ударили три леки автомобила с по двама души във всяка от колите. При сблъсъка водачът на лек автомобил „Алфа Ромео“ е издъхнал на място, а пътуващата с него млада жена, е ранена. Наложило се е огнеборци да режат смачканите ламарини, за да извадят пострадалата от возилото. Тя е откарана в областната болница във Велико Търново.

Пътниците в другите два автомобила като по чудо са се отървали само с уплаха. Материалните щети от произшествието са значителни. Пътният участък е осеян с отломки от помляните коли.

На място са пристигнали екипи на полицията и пожарната. Извършени се огледи и са разпоредени експертизи, за да се изяснят причините за катастрофата. През цялата нощ трасето остана затворено за движение и автомобилният трафик бе пренасочван по обходен маршрут - Самоводене – Ресен – Никюп и обратно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари