Мъж загина на място на булевард “България“

7
Пешеходецът е ударен от лек автомобил „Опел Зафира“ с разградска регистрация
Пешеходецът е ударен от лек автомобил „Опел Зафира“ с разградска регистрация Видео: Русе Медиа

Пешеходец загина на място на булевард “България“ тази сутрин.

Той е бил ударен от лек автомобилОпел Зафира“ с разградска регистрация. Заради инцидента се образуваха огромни колони от автомобили, предаде сайтът Русе Медиа.

Сигналът е подаден в 07.48 часа. Лекият автомобил, управляван от 26-годишен водач, се е движил по международното шосе от Дунав мост в посока София. Пешеходецът, чиято самоличност в момента се установява, е направил опит да прескочи мантинелата, за да пресече натоварения булевард. Той буквално е изскочил пред автомобила и шофьорът не е имал време да реагира. 

Пристигналият на място екип на „Спешна помощ“ само е констатирал смъртта му. По вещите, разхвърляни на пътното платно, се предполага, че загиналият е отивал на работа. В момента се извършва оглед от дежурна оперативна група и съдебен лекар, а основният трафик на автомобили е пренасочен през града.

Това е пореден случай със загинал пешеходец на бул.“България“, където въпреки забраната хората масово пресичат на нерегламентирани места вместо през подлезите.

Надеждите са, че с изграждането на пешеходен надлез, което предстои да бъде направено от общината, ще се намалят фаталните инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари