Мъж с 50 грама марихуана избяга от полицията с тротинетка

1
Самоличността на беглеца е установена
Самоличността на беглеца е установена

Самоличността на беглеца е установена

Служители от 4-то Районно управление в Бургас са опитали да спрат за проверка двама мъже с електрически тротинетки на велоалеята на бул. "Захари Стоянов" в града около 22.00 часа в събота, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от мъжете, виждайки полицаите, хвърлил на земята опакована със стреч фолио топка марихуана. След това той излязъл с тротинетката на булеварда и отпрашил с висока скорост в насрещното платно към ж.к. "Меден Рудник".

Самоличността на беглеца е установена. Той е 32-годишен и е от Бургас.

Констатирано е, че изхвърленият пакет със съцветия марихуана е с приблизително тегло 50 гр. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари