Мъж преби до смърт жена си, заварил я с двама мъже

1
В жилището бил и братът на Елизавета, но не посмял да се изправи пред побеснелия мъж
В жилището бил и братът на Елизавета, но не посмял да се изправи пред побеснелия мъж

25-годишна жена от Ивановска област платила с живота си за това, че организирала малък купон вкъщи с двама мъже, докато съпругът й отсъствал.

Елизавета и мъжът й всъщност били в развод, но продължавали да живеят в един дом. Въпросът за делбата на жилището се запънал, той като заедно с разпадналото се семейство живеел и техен роднина, съобщава Bloknot.ru, цитиран от Блиц.

Вече бившият съпруг работел като кондуктор и често отсъствал от дома си. Когато се прибрал вечерта на 17 януари, той заварил Елизавета в компанията на двама познати мъже. Тримата пиели в кухнята и весело разговаряли. Ексъпругът изпитал ревност и изгонил гостите. После подхванал развеселената си жена и я подпукал с ритници и юмруци. Налагал я с каквото му попадне. В жилището бил и братът на Елизавета, но не посмял да се изправи пред побеснелия мъж

Лиза издъхнала в адски мъки, съобщават от Следственото управление в Ивановска област. Убиецът е задържан. Заплашва го затвор до 15 години. 

Разпадналото се семейство отдавна било наречено от съседите „неблагополучно”. Лиза и мъжът й имали три деца, които били дадени в социални домове, тъй като двамата били лишени от родителски права.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари