Мъж пострада тежко при сбиване в Две могили

1
Пострадалият е с фрактура на черепа и е опериран в УМБАЛ "Канев"
Пострадалият е с фрактура на черепа и е опериран в УМБАЛ "Канев" Снимка: Dunavmost

Пострадалият е с фрактура на черепа и е опериран в УМБАЛ "Канев"

Служители на РУ - Две могили изясняват сбиване, при което е пострадал 45-годишен мъж. 18-годишен е задържан. На 12 ноември около 00:27 ч. е получен сигнал, че в гр. Две могили пред ресторант на бул. България в града е станало сбиване и е пострадал мъж. На място е изпратен екип служители от РУ - Две могили, които са изяснили, че след възникнал конфликт между две компании е станало сбиване на улицата пред заведението, като при спречкването

45-годишен мъж е бил ударен в главата с юмрук, след което е паднал назад на земята и си е ударил главата в задната част. Той е бил откаран до ЦСМП - Две могили с частен автомобил на собственика на заведението, а от там с линейка до болница „Канев“ в Русе, където е приет с фрактура на черепа и му е извършена операция.

На място е извършен оглед, като по случая е образувано досъдебно производство. В хода на последвалите оперативно-издирвателни мероприятия са изяснени участниците в конфликта. Задържан е 18-годишен от Две могили - първоначално за срок до 24 часа по ЗМВР, а след това с постановление на наблюдаващия прокурор до 72 часа. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    селянин
    И какво предлагаш другарю Абдал?
  • 0
    2
    fasasf
    ne e moi problem
  • 9
    1
    Абдал Демократович
    Манхал убива Ферарио, мангал праща българин в кома, мангал, мангал, мангал... Утре ще си ти страхливи ми българино!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари