Кола блъсна пешеходка на кея в Русе

0
Жената е претърпяла операция в УМБАЛ "Канев"
Жената е претърпяла операция в УМБАЛ "Канев" Снимка: Dunavmost

Жената е претърпяла операция в УМБАЛ "Канев"

На 9 февруари около 15:35 часа в град Русе на крайбрежната алея до река Дунав, разположена до жп линията, лек автомобил БМВ, управляван от 32-годишен мъж, при потегляне назад от паркирано положение е бутнал движеща се зад превозното средство пешеходка на 77 г., която е паднала на земята.

След инцидента жената е била откарана в болница „Канев“ в Русе, където е претърпяла операция. На местопроизшествието е извършен оглед и се изясняват причините за ПТП. Пробите на шофьора за алкохол и наркотици са били отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Русенец
    Едни олигофрени с АТВ-та се състезават редовно към Средна кула. Няма ли КАТ да ги спре най-накрая?
  • 6
    3
    Калпави журналисти и редактори
    Днес е 12,02,2024г, така наречената ви новина е от 09,02,2024г!!! Излагате се с простотията си и некомпетентноста на цели я ви екип!!!
  • 9
    2
    Деян
    "Бутна" казват в София тук е правилно "блъсна" бутна значи "докосна"
  • 25
    1
    русенец
    В момента от 1-2 часа някакво дръгливо АТВ с някакви мънгали се "реже" по булевард "Бозвели" излизащо от едно зелено гаражче/сервиз до Боримеса. Милицията спи, гражданите търпят! ДОКОГА??? КОРПУПЦИЯ???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари