Мъж почина след катастрофа в Разградско

0
55-годишният шофьор е издъхнал на път за болницата
55-годишният шофьор е издъхнал на път за болницата Снимка: Канал 3 / архив

55-годишният шофьор е издъхнал на път за болницата

Мъж е починал след катастрофа, станала на пътя между селата Вазово и Райнино в община Исперих, Област Разград. Сигналът за пътния инцидент е подаден днес около обед, съобщиха от МВР-Разград, предаде БТА.

Тогава мъж от исперихското село Райнино е съобщил, че е катастрофирал сам в дърво и че има пострадали хора.

Пристигналите полицаи са установили, че 55-годишен шофьор е изгубил контрол над автомобила, в който е пътувал със 79-годишната си майка. Пристигналата линейка ги е извозила и двамата, но на път към болницата шофьорът е починал.

На мястото имаше оглед. Движението в участъка не е прекъсвано, регулира се от екипи на "Пътна полиция", допълни говорителят на дирекцията Илияна Георгиева. Водачите трябва да се движат с повишено внимание.

През първите шест месеца на 2023 г. пътнотранспортната обстановка на територията област Разград бележи значително влошаване в сравнение със същия период на 2022 година. По републиканската и общинската пътна мрежа от областта са станали 33 тежки инцидента с четирима загинали и 55-ма ранени, смятат от агенцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари