Мъж от Малко Враново обрал маза на улица „Воден“

0
Младият мъж откраднал седалка за велосипед и комплект гаечни ключове
Младият мъж откраднал седалка за велосипед и комплект гаечни ключове

Младият мъж откраднал седалка за велосипед и комплект гаечни ключове

Установен е извършителя на извършената за времето от 19:30 часа на 01.08.2023 г. до 08:30 часа на 02.08.2023г. взломна кражба от избено помещение на жилищна сграда находяща се в град Русе, улица „Воден“, собственост на 73 годишен мъж.

В избата е проникнато след взломяване катинара, заключващ избеното му помещение и от вътре е извършена кражба на седалка и кормило за велосипед, комплект гаечни ключове от № 6 до № 36, както и комплект ключове от № 6 до № 22. Стойност на нанесената щета е около 160 лева.

В хода на работа по случая е установен извършителя на горното деяние – млад мъж от село Малко Враново. Вещите са върнати на собственика.

По случая е регистриран заявителски материал за извършено престъпление от общ характер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Сефте
    В с.Малко Враново нЯма такива индивиди!!!
  • 2
    1
    Мдааааа,
    Само в РусИ-то казваме „маза“!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари