Мъж обстреля полицейско управление от брониран автомобил!

0
Четири сака били намерени около сградата на полицейското управление, в един от тях имало експлозиви
Четири сака били намерени около сградата на полицейското управление, в един от тях имало експлозиви

Полицеско управление в тексаския град Далас беше обстрелянo от брониран автомобил.

След като от машината е открита стрелба, водачът на превозното средство е опитал да се скрие, но след него са изпратени десетки полицейски екипи, които са настигнала колата. Съобщава се, че към момента продължават престрелките между представителите на силите на реда и неизвестните извършители, открили огън по управлението. Пострадали сред полицаите няма, уверяват властите.

Началникът на полицията на Далас Дейвид Браун заяви пред репортери, че мотивът за нападението срещу главното полицейско управление в града засега е неизвестен. Според очевидци може би четирима са замесени в атаката, която започна със стрелба с автоматично оръжие рано тази сутрин.

Поне един заподозрян избяга с ван, след като блъсна полицейска  кола, и бе спрян на паркинг предз заведение за фастфуд в градчето Хътчинс, на около 10 имли (16 км) от Далас, където последва нова престрелка с полицията.

Парламентьори преговарят със заподозрения във вана, който се представил като Джеймс Булуеър. По думите на полицейския началник той разказал, че полицаи били арествуали сина му, който бил обвинен в тероризъм. Мъжът във вана заплашил "да взриви всички".

Четири сака били намерени около сградата на полицейското управление, в един от тях имало експлозиви, каза началник Браун. Обитателите на околния район се евакуират.

Видеоклип в социалните мрежи показа полицай да се приближава до черен ван с фенерче, докато две полицейски коли спират до него. След това полицаят рязко се обръща и побягва, при което се чуват изстрели. В друго видео ванът потегля и блъска полицейска кола.

Междувременно от полицията в Далас разпространиха снимки от щетите, нанесени по автомобилите и управлението.

 

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари