Мъртвопиян преби баща и син, след което емна полицай и му скъса пагона

0
Мъртвопиян преби баща и син, след което емна полицай и му скъса пагона

Пиян мъж от пловдивското село Белозем изтрезня в ареста, след като преби двама свои съселяни, удари с юмрук полицай и му скъса пагона. Срещу 30-годишния Стоян Неделчев било образувано бързо полицейско производство за престъпление по член 325, ал. 2 от НК, според което го грози затвор до 5 години, съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив, цитирани от "Монитор".

Екшънът в селото станал в неделя вечерта. Около 18,05 часа в районното полицейско управление в Раковски бил получен сигнал за пребит човек, който лежи до църквата в село Белозем. На мястото отишъл дежурен полицай, който открил 35-годишния Атанас Ж., облян в кръв. Пострадалият му се оплакал, че е ударен с юмрук в главата от своя съселянин Стоян Неделчев, на 30 години. Полицаят повикал Бърза помощ, Атанас бил прегледан и освободен да се лекува вкъщи. прокуратура в Пловдив.

Междувременно в районното полицейско управление бил получен нов сигнал за побой на ул. „Родопи” в Белозем. Дежурният полицай отишъл и там, за да провери какво се е случило. Станало ясно, че Стоян отишъл в дома на жертвата си, където бил 71-годишният баща на Атанас – Георги Ж. Той се оплакал на униформения, че Стоян Неделчев влязъл в двора му и го ударил в главата с вила. Полицаят видял, че от челото на дядото тече кръв, и решил да открие извършителя. Видял го с каруца и кон близо до хранителен магазин в центъра на селото. „Няма какво да говорим. Махай се да не набия и теб”, казал Стоян на униформения. Секунда по-късно се приближил към полицая и го ударил с юмрук в лявото око. При опита на униформения да го закопчее, извършителят успял да му скъса и левия пагон. При проверка с дрегер било установено, че Стоян Неделчев е с 3,11 промила алкохол в кръвта. Той бил вкаран в ареста, за да изтрезнее, и предстои да бъде съден.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари