Турчин преби жена си в Асеновград

0
Насилникът заплашил жената, че ще я запали
Насилникът заплашил жената, че ще я запали

Насилникът заплашил жената, че ще я запали

След като прекара месец в ареста, турчин, нанесъл побой на жена си в Асеновград, призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата.

Договореното наказание е година и половина пробация, която предполага задължителна регистрация по настоящ адрес и подпис в съответната служба два пъти седмично, пише 24 ЧАСА.

Нападателят работи като елтехник в Белгия и при това наказание няма да може да замине отново за чужбина.

Той нанесъл множество удари с юмрук на съпругата си на 13 септември т. г. След побоя тя била с отоци и кръвонасядания по главата и цялото тяло. Той я заплашил, че ако посмее да се обади в полицията, ще я запали, след като излезе от затвора, ако го осъдят. Задържан е 2 дни по-късно и до 12 октомври, когато споразумението е одобрено от съда в Асеновград, е бил в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Росен Гацов
    Другия път да се омъжи за арабин, тъпата уруспия. Да я убият с камъни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари