"Маркет линкс": Пенчо Милков печели в Русе

7
Иван Иванов заема второто място - с 17,5%, а Рена Стефанова очаквано губи битката с 11,7%
Иван Иванов заема второто място - с 17,5%, а Рена Стефанова очаквано губи битката с 11,7%

Иван Иванов заема второто място - с 17,5%, а Рена Стефанова очаквано губи битката с 11,7%

Според първите данни от екзитпола на социологическата агенция "Маркет линкс", представени по бТВ, кандидат-кметовете с най-много гласове в Русе според днешния вот са:

Пенчо Милков - местна коалиция "БСП за България" (коалиция "Левицата!", партия "Политическо движение Социалдемократи", коалиция "Алтернативата на гражданите", партия "МИР") - 35%

Иван Иванов - ПП ГЕРБ - 17,5%

Рена Стефанова - коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" - 11,7%

Искрен Веселинов - местна коалиция "България на регионите" (ВМРО-БНД, "Консервативна България", Съюз на патриотичните сили "Защита") - 10%

Златан Златанов - ПП "Възраждане" - 7,4%

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    23
    Toni
    Отново кмет на Русе ще е Пенчо Милков.
  • 5
    22
    Простата
    аритметика показва, че гласовете за герб и пп-дб взети заедно не стигат да бият пенчо, златановите хора и патриотите може и да не гласуват, а по-вероятно е да дадат гласа си в по-голям процент за пенчо!
  • 0
    21
    до 19
    И един да гласува избор ще има! Ща не го разбрахте най-сетне това?!? Ама отвратени били, ама нам кво си било, нам що си било! Или гласувате или млъкнете най-сетне! Чета разни „умници“ тука да философстват - абе що се не кандидатирахте, да бяхте излезли с името си, да ви видим, да ви претеглим и ако ставате да ви направим един инициативен комитет, пък можеше и да ви изберат! Аман от анонимници дето си мислят, че са „връо на сладоледо“! Иначе сега пак трябва да гласувам за по-малкото зло!
  • 9
    20
    Оффф
    Аре стига с това, че 30 000 човека гласували в Русе! Е колко да гласуват в град с 50 000 реални жителя? Аз лично имам близки които от десетилетия си живеят в чужбина, но просто не са си правили труда да се отписват от Русе. Пазят си по някоя керемидка за старини.
  • 0
    19
    русенец
    Да видим колко хора ще гласуват на балотажа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари