Мария Захарова: Варварските акции на Украйна няма да останат без отговор!

2
Москва няма да остави украинската атака срещу танкер в Керченския пролив, заяви говорителката на руското външно министерство
Москва няма да остави украинската атака срещу танкер в Керченския пролив, заяви говорителката на руското външно министерство Снимка: © РИА Новости / Пресс-служба МИД России

Москва няма да остави украинската атака срещу танкер в Керченския пролив, заяви говорителката на руското външно министерство

"Подобни варварски акции не могат да бъдат оправдани, те няма да останат без отговор, авторите и извършителите им неминуемо ще бъдат наказани", заяви Мария Захарова, цитирана от ТАСС и БТА.

Тя подчерта, че Русия категорично осъжда тази терористична атака, която е застрашила не само живота на екипажа на танкера, но и е създала риск от мащабна екологична катастрофа. "Киевският режим, който не бива осъждан от западните страни и международните организации, активно предприема все нови и нови терористични методи, този път в акваторията на Черно море", каза още говорителката на руското външно ведомство.

Отговорност за нападението вече пое Службата за сигурност на Украйна в лицето на нейния председател Василий Малюк, който, както отбеляза Захарова, "с характерната за укронацистите безчовечност" нарече нападението, целящо убийството на невъоръжени цивилни граждани, "легитимна, логична и ефективна стъпка". "Международната общност за пореден път може да види с очите си каква "законност" изповядва Киев", добави Захарова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Сашо
    ....Както и Захарова без водка!
  • 4
    9
    Хахаха
    Значи когато украинците защитават своите законни интереси и своята земя са терористична акции, а когато ватниците обстрелват църкви, болници, супермаркети и детски градини - не е терориZZъм. Тази Маша на колко водки е била, когато е направила тази изцепка. Каквото почукало, такова се и обадило. Значи едните могат да взривяват складове и силози за пшеница и зърно и това не е тероризъм, но когато се атакува танкер, снабдяващ с гориво окупатроската армия - това е тероризъм Жалки сте, скрийте се и бягайте към Сибир докато можете.
  • 11
    8
    до 7
    Аз ти говоря 3 поредни официални изборни резултати на ЦИК, ти ми говориш за онлайн анкети. Браво, убедителен си :D
  • -5
    7
    до 6
    по отношение на русия процентите са ти верни, ама наобратно - справка изследване на евробарометър! На ти и инфо от бнт1 https://bntnews.bg/news/balgarite-nai-malko-podkrepyat-deistviyata-na-es-spryamo-rusiya-1240443news.html eyqfg
  • 5
    6
    до 5
    Съдиш по начина на действие на Митрофановата трол ферма ли? Виждаме, че налазвате с по 30 минуса и едни и същи опорки. Не сте разбрали още, че тия които са против Русия не са обвързани с някоя конкретна партия. Нито са пепейци, нито дебейци, нито герберасти. От всички има, и то по много. Хвърли един поглед на изборните резултати. Рушлямистанците сте само Възраждане и БСП. Всичко останало е против Русия. Сега виж процентното съотношение: 15+10 = 25% рушлямистанска зган, като 10те процента на БСП са основно дементни старци с преброени дни. Останалите 75% са гласували за прозападните партии и искат ЕС и НАТО. Факти разни, при това утвърдени чрез многократни избори през последните 3 години. Да не говорим, че протестите на копейката едва събират 2 автобуса хора, а протестите на омразните ви "умно-красиви" събират по няколко хиляди човека.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари