Мария Старцева е единствен кандидат за шеф на „Местни данъци и такси“ в Русе

1
Тя е старши експерт в дирекцията и изпълнява временно длъжността
Тя е старши експерт в дирекцията и изпълнява временно длъжността Снимка: Dunavmost

Мария Старцева е единственият кандидат, подал документи за участие в конкурса за директор на дирекция „Местни данъци и такси“ в Община Русе.

Тя е старши експерт в дирекцията и изпълнява временно длъжността директор до провеждането на конкурса.

Тестът, който трябва да финализира избора на кандидата, ще се състои на 24 февруари.

Комисията е с председател секретаря на общината Димитър Генков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Посетител
    Като чета коментарите, това май е втора серия на някакъв филм 😉 Ама много омраза, бе! Защо пък това? Какво пък толкова и е важното на тази длъжност, че се влага такава злоба?!? Директорът на Данъчното не определя на кого, колко да са му данъците или кой да плаща и кой не. Доколкото знам, само трябва да работи за това, подчинената му аминистрация да ги събира ефективно. И те, механизмите за събиране на данъци, в Русе, да не са някакви уникални и различни от другата България. Навсякъде е по един и същ начин. Аз плащам данъци и такси за имоти в 4 различни общини и си е едно и също. Това значи, че за да се плюе толкова много в коментарите, администрацията нещо й е притеснено 😉🙃 Всъщност, много хора не се замислят и проектират предишните си възприятия върху събития от настоящето. За да има такива реакции, администрацията си представя, че както е бил назначен предишният директор, така ще им бъде назначен и новият. Явно не са си уважавали предишното ръководство, а са го приемали, като спуснато с парашут.
  • 7
    7
    Емил и Ана
    За да живеят клюките и интригите са необходими три типа хара: 1. Завистници и хора без морал, които ги създават; 2. Клюкари, които ги разпространяват; 3. Глупаци, които им вярват.
  • -4
    6
    Кон
    Какво самочувствие трябва да имаш, що не се погледнеш в огледалото, що не си свериш часовника ти амбициозна и некадърна змия, не виждаш ли на какъв хал си? Нямаш грам познания по тази работа...Управлението се вижда чрез изборите, които прави, Браво на кметя кон до кон, калинка до калинка..бива некадърност, но това минава всички граници.
  • -7
    5
    Началник
    Какъв началник може да бъде комплексиран и недоказал се в нищо човек, който никой не го иска и няма приятели, който сее интриги и скандали навсякъде, куц кон, даже 1 кон няма.
  • -6
    4
    Състезание с 1 кон ...
    Конкурс за Началник се прави за определен кандидат - правило на всяка администрация! Апропо: тези дали не са роднини или имат общи политически интереси?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари