Мария Игнатова заряза Рачков

0
Мария Игнатова заряза Рачков

По всяка вероятност комикът Димитър Рачков ще остане без своята муза Мария Игнатова. Половинката на водещия ще зареже любимия си в позицията „и сам войнът е войн" по време на лятната ваканция на „Господари на ефира". Игнатова няма да има време да отмаря на плажа с Митко заради заетостта си покрай „Х Фактор", пише "Всеки ден".

Това всъщност е второто лято, през което двамата няма почти да се засекат, и този факт започнал вече да дразни Рачков. Той сериозно скръцнал със зъби, когато Игнатова получила офертата да води за втори сезон подред музикалното шоу, и дори се опитал да й намекне да не приема. „Мария винаги е била независима жена и няма да позволи някой да й диктува какво да прави, така че Рачков нищо не може да направи по въпроса. Ще си плажува сам", коментираха приятели на звездната двойка.

За да отмъсти на Мария, актьорът вече е събрал една шайка приятели, с които планирал да обиколи цяла Европа и дори да отиде на круиз. И всичко това без нея. И докато Рачков си прави кефа, Мария ще се поти заедно със сценичната си партньорка Алекс Раева на кастингите за млади таланти в няколко български града.

Маратонът из градовете стартира на 2 юли във Велико Търново. Освен Мария и Алекс, заедно с екипа ще бъде и продуцентът Маги Халваджиян. Старата столица безспорно има сериозни традиции в историята на X Factor България. От там са звезди като Михаела Филева и Мария Илиева, която в продължение на два сезона влиза в ролята на съдия и ментор на талантите.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари