Мария Игнатова се изнесе от къщата на Рачков

0
Раздялата между Мария и Рачков вече е факт
Раздялата между Мария и Рачков вече е факт

Телевизионната водеща Мария Игнатова се изнесе от къщата на колегата си Димитър Рачков с когото бяха интимни повече от 5 години.

Блондинката живееше в къщата на артиста с Панчарево заедно със сина си от първия си брак с бизнесмена Петко Димитров - Виктор, твърди "Телеграф".

Преди няколко седмици Мария изнесла целия багаж на нея и детето от къщата на Рачков, твърдят съседи. Блондинката била в компанията на приятелка, която й помогнала с пренасянето на вещите. Синът й не бил с нея. За детето се, говори, че прекарва повечето време при татко си и новата му жена - танцьорката Яна Акимова, от която Петко има още двама синове. Малкият Виктор живеел с двете си братчета и все по-рядко виждал майка си, която пък се извинявала за отсъствието си заради професионални ангажименти.

За раздяла между Мария и Рачков се заговори още преди година, но тогава и двамата отрекоха. След Нова година обаче отношенията им охладнели съвсем и Мария е изнесла от къщата на Рачков, като обаче оставила голяма част от багажа си, с намерение любовта им да възкръсне. Рачков обаче залюбил ново гадже. което според клюката е на студентка в НАТФИЗ. Игнатова също не остана по-назад и от месец светските хроники я свързват в любовна афера с най-добрия акробат в света - Енчо Кирязов, който обаче е семеен.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари