Мария Габриел: Подкрепата за Украйна е подкрепа за нашата сигурност

0
България категорично осъжда действията на "Хамас"
България категорично осъжда действията на "Хамас" Снимка: Мария Габриел / Facebook

България категорично осъжда действията на "Хамас"

Всички в последните дни следим ситуацията в Израел. България категорично осъжда терористичната организация „Хамас". Сега трябва да следим хуманитарната ситуация и рисковете в глобален план. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, предаде БГНЕС.

Габриел отбеляза, че на този етап България не е страната, накъдето би се насочил мигрантски поток от Близкия изток. „В постоянен контакт сме с посолствата в целия регион", подчерта тя.

За Габриел е важно България да продължи да бъде надежден и доверен партньор на нашите съюзници.

По думите ѝ от ден първи на всяка една случваща се криза с министър-председателя акад. Николай Денков имат перфектна комуникация и координация. „Вярвам, че защото имаме този добър диалог и ясна визия, затова се получава и тази координация", посочи тя.

Външният министър добави, че би следила внимателно президентските избори в САЩ и не би бързала с изводите.

Габриел изрази мнение, че бизнесът е активен, той търси активно публичните институции, които трябва да бъдат проактивни, подавайки информация още в самото начало.

„Факт е, че трябва да има комуникационна кампания по отношение на еврото, трябва да успокоим страховете на хората", заяви тя и допълни, че трябва да се направи усилия да се обясни с достъпни думи на гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    Русенец
    Тогава като си толкова отворена габриел маброел върви на фронта избочена скумрия, девствена избита кофо!
  • -1
    9
    112
    Много прост народ има в Русе ! Затова градът е на тоя хал ! Къде е Мария Габриел и къде са " Пролетарските мислители " ,коментиращи публикацията !
  • -3
    8
    Най-неграмотните...
    са най-активни с коментарите, и са, естествено, от вонящото блато на копейките. Като този "Александър", като прочете някъде за цивилизация, истерясва и почва да бълва уж коментари. Какъв катър трябва да си да не можеш да вденеш, че като след гласна не трябва да шибаш Й вместо И. Справка "украЙнци"! Накарай го да произнесе такъв идиотизъм, няма да може. Тоя е от сганта, която тряска Й в края на думи в множествено число. Е как да избиеш от кратуните на такива преклонението пред Путлер и всички рушлямски престъпления против човечеството!
  • 8
    7
    Омръзнаха вече
    Тези олигофрени западни слуги и национални предатели от правителството вече стават досадни с глупостите, които ръсят и творят. Всичко само и само да направят да изглеждя сякаш благодарение на тях България като послушно кученце подскача около господаря си - "великия прогресивен запад (заедно с педерастиите си)". Не вижам нищо да правят в интерес на българския народ, а само в свой интерес и този на господарите си правят. Интересно, ако сащ и западна европа магически се изпарят утре, тея какво ще говорят и ще правят след като няма кой да им дава нареждания?
  • 8
    6
    Василесий
    Овца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари