Георги Марков: Денков не беше премиер на България, а на "Америка за България"

1
Според него не е важно дали българската икономика ще пострада, смята конституционалистът
Според него не е важно дали българската икономика ще пострада, смята конституционалистът Снимка: БГНЕС

Според него не е важно дали българската икономика ще пострада, смята конституционалистът

Как ще запомним Николай Денков пише Георги Марков във Фейсбук:

1. Като Премиер, за когото НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ БЪЛГАРКАТА ИКОНОМИКА ЩЕ ПОСТРАДА. Важно било да пострада руската икономика от санкциите, което дори, според соросоидката СиЕнЕн, не се случи.

2. Като премиер, който в нарушение на Конституцията се натреса по време на конституционна процедура при Президента по връчване мандат за съставяне на Правителство на кандидат, посочен от най-голямата по численост парламентарна група на партия, която го е била на избори.

3. Като премиер, нарекъл стачниците "терористи", макар че правото на стачка е гарантирано в основния закон.

4. Като премиер, който реши да ни премахва Националния празник 3 март, защото не знае чл. 6 от Санстефанския мирен договор, по силата на който за първи път след 500 години България получава право на Християнско управление. Според чл. 8 пък се забранява да има турски войски в България.

5. Като Премиер, неспособен да напише няколко съболезнователни думи при кончината на Българския патриарх и си носеше помагало - написано листче с пищов на съболезнователния текст.

6. Като премиер, който не можа да обели две думи по въпроса за Западните Балкани, и то в присъствието на политик от ранга на Дейвид Камерън. Тази тема бе вкарана 2018 г. в Българското председателство на ЕС от Борисов, довело до предложение от Меркел Бойко да стане модератор по темата.

7. Като премиер, който публично заяви, че в България няма мигранти, а те стигнаха дори до бул. “Витоша”.

8. Като премиер, който, за да угоди на Сорос и Байдън, реши да удари икономиките на Сърбия и Унгария с увеличени газови такси. Бойко спаси положението, че Орбан щеше да ни наложи вето за Шенген.

9. Иска да отговаря по Европейските въпроси като бъдеш министър, а не е дори наясно със себе си в кое политически семейство иска да бъде - ПЕС, АЛДЕ, ЕНП или зелените.

10. Като премиер, според когото от победата на Украйна зависи бъдещето на Европа, което, ако е така излиза, че Европа е без бъдеще.

Няма сериозен анализатор, който да не признава на Запад, че Украйна вече загуби войната.

P.S.: Що му трябваше на Ванката Костов да води Сорос в България 1997-ма, да ни натресе за премиер такова чудо.

Георги Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Александър Живков
    Този про руски приятел на Орбан ,бивш комунистически прокурор, съдия и фалшив демократ Марков ,,да си мълчи!Ако иска да говори ;да иде в Москва ,там да се изказва.
  • 1
    6
    азе
    Е точно този ДС мазняр Марков като какъв се изказва? Мине не мине някое време и се появи някакъв анонимник с анализ. Спрете да пиете през деня, ейй.
  • -3
    5
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Това говно Марков е тотално прост. Че какво му е лошото , че Денков бил Премиер на Америка за България?! Тая свиня пък Марков и такива като него, донесоха руската мизерия и зло и 80 години да бъдат ограбвани българите от съветския и руския колониализъм. Другата руска свиня Борисов пък за 12 години ограби българите най-малко с 120 милиарда и ги подари по различни престъпни проекти на Кремъл, а с тия пари животът на българите би бил значително по-близко до европейските стандарти, енергетиката ни по-независима, земеделието и леката промишленост развити, без внос на чужди храни, зеленчуци и плодове, просперираща средна класа, развита и качествена инфраструктура. Тия свиня Марков няма никакви аргументи против Денков, а само злоба против, и прикрива предишните русоидни правителства, които докараха България до просешка тояга. Нагла и подла свиня е Марков!
  • 3
    4
    Аз
    А в всъщност мехурчестото водорасло нищо не беше!
  • -4
    3
    ДС
    Поредния мухлясъл доносник! Поредния, но за съжаление не последния. От тия най-омразните и завистливи, които са измисляли доноси срещу умните и перспективни българи. Дава хляб на такива като чичето да изкарат по някоя копейка от коментари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари