Марина се нуждае от помощ за лечение на онкологично заболяване в Турция

1
25-годишното момиче се бори с онкологично заболяване на щитовидната жлеза
25-годишното момиче се бори с онкологично заболяване на щитовидната жлеза

25-годишното момиче се бори с онкологично заболяване на щитовидната жлеза

Марина Николова се нуждае от финансова подкрепа за лечение на онкологично заболяване на щитовидната жлеза в Турция. Приятелят ѝ Боян Вълчев призова чрез социалните мрежи милосърдни българи да се отзоват, за да помогнат на Марина.

„За още по-голямо нещастие последващите изследвания показаха, че заболяването е в напреднал стадий. Марина има нужда от дългосрочно лечение в Турция. Поради неотложността на състоянието ѝ, Марина вече е в Турция. Ние успяхме да покрием началната сума за приемането и началото на лечението, но за съжаление цялата сума ще е труднопосилна за нас. За момента последващите необходими манипулации и болнична грижа са оценени на 40000 евро, като в последствие тази сума може да се увеличи.

Ние (Марина, аз и семействата ни) бихме били безкрайно благодарни на всеки, който има възможност и желание да помогне за лечението. Също така ще сме признателни и задължени на всеки, който сподели поста!“, пише Боян.

Всеки който познава Марина, знае колко силен характер притежава и че ще се бори със заболяването докрай!

Дарителска сметка в лева:

IBAN: BG78STSA93000030128050

BIC: STSABGSF – банка ДСК

Получател: Марина Иванова Николова

Дарителска сметка в евро:

IBAN: BG65STSA93000030128284

BIC: STSABGSF – банка ДСК

Получател: Марина Иванова Николова

Относно Revolut – нямам представа как стоят нещата откъм законови разпоредби и дали няма специфични изисквания.

Ще проуча въпроса, до тогава давам личния си профил – @boyan527q

Група за допълнителна и информация и следене на лечението – Подкрепа за Марина

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    до 4
    като й кажеш "успех.. оправяй се както можеш" в коментарите на някакъв треторазряден новинарски сайт, в който даже не могат да ъпдейтнат една акаунт система и някъква по-сериозна от Cloudflare защита за да не могат със други IP-та, VPN-и и TOR relays да манипулират коментарите, и тя никога няма да го прочете коментара ти... мислиш ли че много й помагаш?? голям си европеец и лицемер, браво
  • -2
    4
    wtf
    Ганя е брутален, безкомпромисен, безчовечен, безмозъчен, безчувствен. По някакъв невъобразим за нормалните хора начин, Ганя успя да намеси украинците, руснаците и НАТО в една лична трагедия. Имаш подкрепата ми, Марина! Успех с борбата!
  • 1
    3
    до 2
    следва украинските боклуци да ги направи на стълко Русия и да се приключва, сами са си виновни че са позволили през 2014 нато и американските мърши да им направят преврат и да издигнат тоя наркоман за кукла на конци и после да ръчкат Русия в гъза да видят какво ще стане - ще мрат като гнидите които са, това ще стане.
  • -2
    2
    До първия
    Мърша си ти и внимава какво казваш и пожелаваш, че не се знае какво следва. Успех и победа в борбата на всички срещу всички диктаторски режими
  • 2
    1
    023f923iuj9q239
    ей за такива случай давайте парите, помагайте на Българи в нужда...не на украинските мърши... смърт за украйна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари