Мъничката Анелиа претърпя успешна сърдечна операция

2
Семейството на 4-годишното дете се нуждае от средства за контролните прегледи в турска клиника
Семейството на 4-годишното дете се нуждае от средства за контролните прегледи в турска клиника Снимка: Личен архив

Семейството на 4-годишното дете се нуждае от средства за контролните прегледи в турска клиника

4-годишната Анелиа от хисарското село Паничери е преминала през сърдечната операция. За огромно щастие на родителите ѝ интервенцията е била успешна. Всичко това се случва благодарение на добрите хора, които спомогнаха, дарявайки средства за малкото момиченце. Радостната новина съобщи бащата на детето, предаде GlasNews.bg.

Той сподели, че процедурата е отнела около 5 часа. Преди две седмици Ани е изписана от лечебното заведение и вече се чувства добре. Бащата допълва, че занапред Ани ще трябва да бъде водена на контролни прегледи в турската болница. Цената на всеки преглед ще бъде около 2000 лева. Семейството отново призовава за помощта на хората за набирането на необходимите средства.

Анелиа на 10-ти август беше оперирана, операцията трябваше да е 3-4 часа, но се проточи и беше 5 часа, понеже се оказа, че Ани е имала 2 дупчици, от които едната е малка и също така е имала много рани по митралната клапа. Най-важното обаче, е че операцията беше успешна! На 11-ти август беше преместена от интензивно отделение в стандартна болнична стая. Ани твърдеше, че не я боли, че докторът ѝ е сложил лепенка и ще и мине. Дори и в този болезнен за нея момент, тя успокояваше мама и тати! На 18-ти август Аничка беше изписана от болницата! Една седмица след изписването имаше контролен преглед, на който ни разрешиха вече да се приберем в България. В момента Анелиа е добре надяваме се, че и занапред ще бъде. Благодарим на всички които ни подкрепиха и бяха до нас в този труден момент за семейството ни! Нека Бог даде здраве на всички вас - добрите хора. Ще се налага Ани да ходи в болница Acibadem Bakirkioy Istanbul на доста контролни прегледи, първият от които е на 21 септември като цената на всеки преглед е около 2000 лв.

Който има желание и възможност може да дари на:

Дарителска сметка в ТИ БИ АЙ БАНК

IBAN: BG25TBIB931014А08VOL01 BIC: TBIB

Титуляр: Велю Кольов Колев (баща на Анелиа)

БЛАГОДАРИМ ВИ!“, каза Велю.

Можете да помогнете на семейството и чрез платформата на Павел Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари