Малките актьори от "Роли Дроли" грабнаха четири награди

0

С четири награди се завърнаха малките актьори от Детска театрална студия „Роли Дроли” от Националните театрални празници „Климент Михайлов“ в Русе. В проявата са участвали 23 състава от цялата страна.

Детската театрална студия е отличена с Награда за най-добра театрална трупа. Със своята прекрасна изява децата са получили и три индивидуални награди.

Ивайла Йовчева от втори „а“ клас е спечелила първа награда за главна женска роля – Роза и Клоун, а Васил Петров и Дея Куманова от същия клас са получили награди за второстепенни роли.

Спектакълът, който са представили децата се нарича „Под звездите на приятелството“. Постановката е дело на художествените ръководители Валентина Георгиева и Кремена Данаилова. Музикално оформление е на Юлия Иванова, а хореографията на танците – на Екатерина Портянова.

Журито е било впечатлено от изпълнението на малчуганите от втори „а“ и трети „б“ класове от Детска театрална студия „Роли Дроли“. С много мили думи драматургът на Русенския театър Крум Гергицов – председател на журито, се обърнал към малките актьори, като им благодарил за изпълнението и за искреното им забавление на голямата сцена.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари