„Майки със смели сърца“ провеждат благотворителен базар в Русенския университет

1
Чрез базара с мартеници майките към сдружение „Смело сърце“ имат за цел социализация, интеграция и укрепване на приятелствата между децата и родителите
Чрез базара с мартеници майките към сдружение „Смело сърце“ имат за цел социализация, интеграция и укрепване на приятелствата между децата и родителите Снимка: Facebook

Чрез базара с мартеници майките към сдружение „Смело сърце“ имат за цел социализация, интеграция и укрепване на приятелствата между децата и родителите

В периода от 21.02. до 23.02.23г. от 10:00 до 14:00 часа във фоайето на Русенския университет ще се проведе благотворителен базар с мартеници по инициатива на клуб „Майки със смели сърца“ към сдружение „Смело сърце", гр. Русе. Със средствата от базара майките искат да реализират „Синьо лято 2“, с цел социализация, интеграция и укрепване на приятелствата между децата и родителите.

Връзката на Русенския университет „Ангел Кънчев“ с клуба през годините се затвърди и към днешна дата четири от майките на деца в неравностойно положение се обучават в спец. „Ерготерапия".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Student
    Събитието не е под егидата на ръководния фактор, защото снахата е вредена като главен асистент в другата специалност Социални дейности, която за Коледа направи базар за дарения на студенти с увреждания и за създаване на фонд за студентите с увреждания към РУ. През лятото на 2022 г.. снахата е станала главен асистент и лектор по дисциплини по социална работа без един ден преподавателски стаж и срича лекции, които са на друг преподавател преди нея и нищо не отбира от тях. Всичко е станало планирано и в затишие защото деканката на ФБМ няма и за две години е станала доктор на науките и професор и си трае, фаворитката на бившата заместничка на фактора. е станала доцент по социални дейности от които хабер си няма, а самата бивша заместничка. е поставена на спокойно и доходно място като директор на научно-изследователски комплекс в РУ. Така всички са получили порции и си траят. По този начин цялото семейство на фактора вече работи в РУ - глава, съпруга, син и снаха. Всичко е се знае от студентите, но повечето си мълчат от страх.Това е истината около тези гръмко рекламирани кампании. Добре, че се дипломирам и излизам от това място. Ако знаех, че се работи по такъв начин там, изобщо нямаше да кандидатствам и да уча в него. В допълнение не писаха какво стана с фонда за студенти с увреждания, с колко средства разполага и колко студенти с увреждания е подпомогнал.
  • 6
    1
    Така е
    Когато не може да се намерят студенти не само по ерготерапия, се търсят хора които да се уловят на въдицата на "великата ерготерапевтка" Люлийка и на павликенския мазен селски цървул и да осигурят финансиране на селскостопанския делиормански унивилает. Инициативата по принцип е добра, но всъщност представлява рекламна кампания за набиране на студенти по ерготерапия, които са по десет в курс и ако може да се уловят рибки за други специалности. Ристе, сега що не си "егида" на тази инициатива, ще бъдеш пак велик?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари