Откриха благотворителен базар за мартеници в Русенския университет

1

Тази година каузата е свързана с Деня на детето

Днес във фоайето на Русенския университет беше открита изложба-базар на мартеници. За поредна година Клуб „Майки със смели сърца" организира благотворителна мартенска кампания, а Русенският университет, сред чиито преподаватели и студенти има членове на сдружението, отново подкрепя инициативата.

Сред първите посетители и дарители бяха ректорът на университета проф. д-р инж. Пламен Кангалов и председателят на Общото събрание акад. Христо Белоев.

В подготовката на Мартенския базар се включиха доброволци и приятели на сдружението. Благотворителният базар ще продължи до 29.02 във фоайето на Ректората на университета, където от 10 до 14 ч. всеки може да си закупи мартенички с кауза.

А тази година каузата е свързана с Деня на детето - Първи юни, когато майките планират да организират посещение на историческа забележителност и още веднъж да споделят в неформална обстановка постижения и проблеми които са решили и решават целите им семейства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мартенски
    Господарят и слугата купуват мартеници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари