Майка на две деца се нуждае от средства за животоспасяващо лечение

1
"Надявам се с ваша помощ съвсем скоро да изляза от този Ад и да се завърна в Рая (при децата си). Единствената ми мечта е да бъда здрава", споделя Нурфет
"Надявам се с ваша помощ съвсем скоро да изляза от този Ад и да се завърна в Рая (при децата си). Единствената ми мечта е да бъда здрава", споделя Нурфет Снимка: Фейсбук

Нурфет Кямил Емин от с. Голямо Градище се бори с рака от 2014 година

Нужни са й средства за трансплантация на стволови клетки. В момента жената се лекува от Неходжкинов лимфом в болница в  Турция. Нуждае се от  финансова подкрепа за да продължи и финализира лечението за което са необходими още около 50 000 Eвро .

" Надявам се с ваша помощ съвсем скоро да изляза от този Ад и да се завърна в Рая (при децата си). Единствената ми мечта е да бъда здрава", споделя Нурфет. 

Ето и дарителската сметка:

IBAN :BG91RZBB91551014110833

Bic:RZBBBGSF

Валута: ЕUR

Титуляр: Нурфет Кямил Емин

https://www.facebook.com/groups/225925046291375/?ref=share

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари