Майка, дъщеря и акушерка се срещнаха отново в Русе след 26 години

2
В навечерието на Бабинден ви разказваме история за щастието от раждането на нов живот
В навечерието на Бабинден ви разказваме история за щастието от раждането на нов живот Видео: Кис 13

В навечерието на Бабинден ще ви разкажем за професията на акушерката, като ви срещнем с благодарна майка и ви направим свидетели на първите бебешки усмивки от Акушеро-гинекологичния комплекс в Русе.

Без да подценяваме ролята на лекарите, ще ви покажем тази на акушерките, които карат бъдещите майки да се чувстват спокойни, намаляват болката им и ги подготвят за най-вълнуващата им среща – с тяхното бебе.

В цялата човешка история е имало жени, които помагат на други да посрещнат своите бебета. И със всяко родено дете се раждат истории, които често започват с думите "Ако не беше акушерката, бебето нямаше да го има". Една от тези акушерки е Мария Русева, която в продължение на 30 години е работила в Акушеро-гинекологичния комплекс в Русе, разказва Кис 13.

Ден преди празника срещнахме Свилена Трифонова и акушерката ѝ Мария Русева. И двете си спомниха преживяното преди 26 години, имаше сълзи от радост и вълнение, но си казаха най-важното – Благодаря!

Успяхме да съберем заедно акушерката, майката и вече порасналото бебе, които споделиха радостта от срещата си след толкова време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари