Три момченца проплакаха в Шумен в първия ден на 2023 година

0
Момиченце е първото бебе в Търговище
Момиченце е първото бебе в Търговище

Момиченце е първото бебе в Търговище

Три мъжки рожби проплакаха в Шумен в първия ден на 2023 година.

В 13:25 часа се ражда момченце с тегло 3,550 кг. Раждането е второ за майката. Семейството е от Шумен, каза за Радио Шумен началникът на неонатологичното отделение в МБАЛ- Шумен д-р Лиляна Куздова.

По- рано днес, в 8:40 часа проплаква още един малък юнак. Той е с тегло 2,950 кг. и е трето дете на майката, която е от село Веселиново. Както вече съобщихме, първото за новата година бебе в шуменската болница се появи на бял свят 2:45 часа след настъпването на новата година. Момченцето е с тегло 3,400 кг. и дължина 52 см. Семейството, което посреща втората си рожба е от Шумен. Момченце е последното бебе, родено през 2022 г. в МБАЛ - Шумен. То е проплакало в 08:05 ч. на 31 декември.

Момиченце е първото бебе в Търговище за 2023 г. То е проплакало в 10:45 часа. Новороденото е с тегло 2000 грама и е дълго 45 см. Това е второ раждане за майката, която е от разградските села, съобщиха от родилното отделение в многопрофилната болница в Търговище. Последното бебе за 2022 г. се е родило в 22.25 часа на 31 декември. То е момче, с тегло 3,350 кг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари