МААЕ не откри "мръсна бомба" в Украйна

0
Инспекциите се извършиха по искане на украинското правителство
Инспекциите се извършиха по искане на украинското правителство Снимка: Асошиейтед прес

Инспекциите се извършиха по искане на украинското правителство

Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) не е установила "признаци за недекларирани ядрени дейности" в Украйна, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Агенцията започна инспекции в Украйна като част от "независима проверка" на руските твърдения, че Киев произвежда т.нар. "мръсни бомби" на 31 октомври.

Инспекциите се извършиха след писмено искане от страна на украинското правителство за изпращане на екипи на МААЕ там.

Русия обвини Украйна, че се готви да използва мръсни бомби срещу войските на Москва, но Киев подозира, че самата Русия може да използва "мръсна бомба".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Не разбрах само,САЩ ли казаха,че Украйна се кани да използва "мръсна бомба" или Русия ?
  • 4
    1
    русенец
    Ще ми е интересно да науча метода, по който са търсили и установили, че няма "признаци за недекларирани ядрени дейности" в Украйна. Защото на декларации никой не вярва, особено на разни бюрократични формирования, под контрол на САЩ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари