Люба Кулезич, травестит и възрастна проститутка взривиха ефира

0

Разговорът мина без червена точка

Около 70 годишна проститутка, травестит и Люба Кулезич проведоха хард по..о разговор в ефир.

Кулезич очевидно искаше да обърне внимание върху проблемите на проституиращите по улиците и магистралите, които са тормозени от полицията, но трябваше да сложи поне няколко червени точки, защото разговорт тръгна твърде надълбоко и интимно.

Водещата настоятелно разпитваше за подробности колоритните жрици на любовта. От култовото интервю разбрахме, че проститутката Лиляна има петкилограмови естествени, а не от силикон, че никога няма да даде отзад даже и за 1000 лева, а наскоро един младеж само й правил френска любов, без да я ...

Не се давам и на двайсетгодишните - мазна съм, бяла съм, похавали се Лиляна.

Тодор Живков беше много добър човек, имах дрехи работи, сега едни гащи не мога да си купим, ожали се възрастната жрица.

Травеститът се оплака, че полицаите ги заключват, гонят ги, казват им, че нямат право да работят тука , заплашват ги. Искали им телефонните номера. Ще ми подслушват телефона, опасява се мъжът с женска душа.

Да осигурят на хората работяаи тогава да се стигне до нас, предложи той по повод  идеите за узаконяването на проституцията.

Искам да  поработя до 35-40 години и после ще създам собствен бизнес. Естествени ли са ти гърдите, поинтересува се Кулезич. Не са гърди, а със сутиенчета карам, но ще си направ. Ще си сменя пола. Знам, че е е безоасно, но съм готова, искам да съм жена. За да получиш, трябва да вложиш.

Защо хората се нуждаят от секс усуги, попита Люба Кулези. Това е човешко, хората имат секс фантазии, харесва ми секса, обясни й травеститът.  От немай къде го правя, каза  Лиляна.

Кулезич продължи темата и при следващия събеседник - депутатът от РБ, Петър Славов, който беше дошъл да говори за преместването на паметника на Съветската армия. Той обаче не се поддаде и в останалите му пет минути успя да си каже за какво е дошъл.

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари