Лято 2016: Идеи как да актуализирате интелигентно вашия гардероб

0
Tази година, обувките от плат са много на мода
Tази година, обувките от плат са много на мода

Колкото и да обичате личния си стил (който, например, кара една жена да носи всяко лято бели ризи или печатни ретро рокли), актуализирането на някои любими елементи, всеки сезон, е от съществено значение. Основната идея остава същата, но подробностите относно формата, моделите и цветовете могат да бъдат различни. С тях винаги ще покажете най-актуалната, комфортна и прохладна страна на вашия вкус и индивидуалност в крайния резултат. 

1. Блуза с почти разголени върхове на раменете. Най-романтичната риза с детайли от Английска бродерия е задължителна за куфара за вашата почивка. Тази година заменете деколтето с връх с блуза, носеща ви същото настроение, но с тенденцията, че раменете са открити. Заложете на пастелно розов цвят, който лесно се комбинира с всичко!

2. Деним рокля - риза, платненки и платнена чанта. Това са елементи, които могат да обобщят лятното настроение чрез семплата си елегантност, като за много от нас, тя е всичко! Изключително горещ тренд са дънковите рокли-ризи, които се носят с чанта от дънков, джинсов или какъвто и да е лек, мек, памучен плат. Тези рокли са от тънък летен деним в цвят на избелели дънки.

3. Рокля, приличаща на нощница или горната част на пижамата. Любимата част от сезона за всички! Звезден елемент, без преувеличение! Всички са луднали по роклите нощници, обшити с дантела, камъни, емблеми, джувки, пайети и др. малки акценти. Тези рокли може да носите върху бански с къси панталони за плаж, а през нощта навън със светло яке.

4. Обувки от плат. Независимо дали става въпрос за платненки, кецове или еспадрили, тази година, обувките от плат са много на мода. Те са леки, удобни и перфектният спътник, където и да отидете. Може да ги носите и с елегантна рокля в офиса, стига да знаете как. Обувките от дантела например са много ефектни и модерни. Платненките по време на официална среща с клиенти също са добра идея, ако ги съчетаете със стилен, дълъг гащеризон, макси пола или рокля от вискоза или коприна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари