Необичайни тенденции - открийте модата без утъпкани пътеки! Практически съвети за нея и него

0
Персоналният стил на обличане е изискана демонстрация на силните личности
Персоналният стил на обличане е изискана демонстрация на силните личности

Нека поговорим за някои от най-стилните жени в историята - Одри Хепбърн, Каролин Бесет Кенеди, Коко Шанел - всички те се обличат не толкова модерно, колкото по начин, подчертаващ тяхната индивидуалност. Персоналният стил на обличане е изискана демонстрация на силните личности, на характерите, които не се изграждат според масовия вкус. Разбира се, мъжете също показват независимост, вижте само как се облича Джеймс Дийн и ще разберете защо е бил истинска звезда за съвременниците си. Всъщност никак не е трудно да създадете свой стил. Ето няколко съвета:

Кои са основите на персоналния ви стил

1. Открийте "своите цветове" и се научете как да ги координирате

Информация за символиката и съчетаването на цветовете може да се открие на много места. Важно е да знаете как да комбинирате и да разберете какво ниво на контраст ви кара да изглеждате най-добре. Докато някои хора ще изглеждат страхотно в черно и бяло, други търсят себе си в по-мека комбинация, като тъмносиньо и прасковено.

2. Инвестирайте в класиката

Класическите, вечни модели никога не излизат от мода и купуването им е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите в гардероба си. Това важи за дами и господа с еднаква сила. Не пестете от артикули като класически тренч, блейзър или риза като моделите тук - https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/bluzi-i-rizi/bluzi, които са ключови основни елементи в професионалния гардероб, но също така са и задължителна част от вашите официални и ежедневни гардероби. Отделете време, за да разберете кои неутрални цветове ви стоят най-добре - Одри Хепбърн предпочиташе черното и бялото, което изразява нейната тъмна коса и светъл тен, докато Никол Кидман изглежда страхотно в кремаво и златно - цветове, подчертаващи нейния тен и коса.

3. Бъдете обективни относно формата на тялото си

Забравете да се фокусирате върху всеки недостатък, който виждате, когато се погледнете в огледалото - абсолютно всяка форма на тялото може да изглежда красива в подходящите дрехи.

Правилото е да поставете акцента върху това, което харесвате, за да покажете с дрехи, които ви стоят перфектно. За пример можем да дадем дънките с висока талия https://modivo.bg/c/damski-danki-s-visoka-taliya. Научете се да гледате на облеклото във връзка с това как стои и подчертава най-добрите ви части. Открийте кои форми, стилове и материи са най-правилни за вашия конкретен силует. Ако имате много извивки, дрехите, които се драпират ще са подходящи. По-правите форми на тялото се подобряват от облекло, което пада в права линия.

Как да съчетаем дрехи и аксесоари

Често ни съветват да не носим твърде много бижута, но факт е, че повечето хора не носят достатъчно. Добре подбраните бижута и аксесоари са спойката, която обединява дрехите и оформя стилен тоалет. Вашият избор на чанта, обеци, шалове, колани, обувки, дори цвят на ноктите, всичко това има силата да отразява кои сте и да направи личния ви стил автентично ваш. Изберете аксесоари, които подчертават, а не ви доминират или завладяват - това позволява на вашата личност да изпъкне.

Приемете себе си

Едно нещо, което често чуваме от жените е, че те чакат момента, в който достигнат определено или перфектно тегло. Факт е, че този ден може или не може да настъпи.

Да се научите да се чувствате комфортно с външния си вид и да се обличате по начин, който отразява кои сте, са ключови компоненти за развитието на вашия личен стил. Не забравяйте, че страхотният личен стил не зависи от определено тегло, възраст или предопределена представа за красота. Най-лъчезарната жена в стаята има нещо по-силно от просто подходящите дрехи и обувки от сайта ни https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/botushi-i-drugi/botushi, прическа и грим - тя има вътрешна увереност. Доверете се на инстинктите си. Ако наистина обичате нещо, което е извън това, което обикновено бихте купили, и ви кара да се чувствате добре, давайте смело.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари