Лунапарк в Лясковец възмути жителите на града

3
Свещеник от местната църква се оплака, че шумът заглушавал богослужението
Свещеник от местната църква се оплака, че шумът заглушавал богослужението Видео: NOVA

Свещеник от местната църква се оплака, че шумът заглушавал богослужението

Лунапарк и събор бе организиран в центъра на град Лясковец през последните дни на Страстната седмица. Местните хора се оплакаха от шума, който се вдига по време на концерти всяка вечер и след тях.

Ужасно, просто. Някаква сатанинска музика. Шум, от който керемидите на църквата подскачат, меко казано”, заяви пред NOVA отец Богдан, свещеник в храм „Св. Никола” – Лясковец.

Отец Богдан се оплака, че вечерните служби в четвъртък и петък са били буквално заглушени. „Надвикваме се, за да се чуят нашите молитви по време на богослужението, защото отвън ни заглушават, буквално”, твърди отецът.

Организаторите не виждат проблем, че събитието се случва в дните около Великден. Залагали предимно на народна музика, която била духовна храна. Атракционите също били част от общата картина.

Местните хора си задават въпроса, кой е позволил този събор по Великден. Кметът на Лясковец Ивелина Гецова не беше открита за коментар, допълниха от медията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари